Genel Menajerlik görevine Kutluhan Yavrucuk geldi

Astra Group Büyükşehir Basket, Genel Menajerlik görevine Kutluhan Yavrucuk’u getirdi. Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Türkiye’de önemli kulüplerde çalışmış Kutluhan Yavrucuk Genel Menajer olarak göreve getirilmiştir. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Genel Menajerlik görevine Kutluhan Yavrucuk’un getirildiğini açıkladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Orhan Bayraktar, “Astra Group sponsorluğuyla birlikte yeni ismi Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyesi olan kulübümüze Genel Menajer olarak Efes Pilsen ve Fenerbahçe Spor Kulübü basketbol şubelerinde yönetici olarak çalışmış Kutluhan Yavrucuk getirilmiştir. Kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

''Tecrübesiyle katkı sağlayacaktır''

Bayraktar, “Basketbol camiasının içerisinde yer alan önemli bir isim bizlerle birlikte olacak. Tecrübe ve mesleki bilgisi ile günden güne yükselmekte olan takımımıza destek olarak daha iyi yerlere taşıyacağına inanıyor, hedeflerimize giden yolda birlikte çalışmaktan memnun olduğumuzu ifade etmek isterim. İnşallah kulübümüzün başarısı için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bir kez daha Yavrucuk’a başarı dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]