Gençlik Hizmetleri olimpiyat yolunda

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İşitme engelli sporcularından Fatih Canbaz ve Elif Öner Türkiye Şampiyonu oldu. Canbaz ve Öner ilimizi Samsun’da yapılacak olan İşitme Engelliler Olimpiyatlarında temsil edecek.

Amasya’da yapılan İşitme Engelliler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan Arifiye Atılganspor Kulübü sporcuları fırtına gibi esti. Poomse Paır’de yarışan Fatih Canbaz ve Elif Öner İşitme Engellilerde Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyon sporcular 80 Kg.’da Fatih Canbaz ve 57 Kg.’da Elif Öner 27-30 Haziran 2017 Samsun’da yapılacak olan İşitme Engeliler Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecekler. Poomse Paır dalında ilimiz Taekwondo branşında ilk kez böyle büyük başarı elde etti.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo antrenörü Davut Cengiz ; “ Bizlere her konuda destek olan Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e , Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’ya teşekkür ederiz. Bu bizim ve ilimiz adına çok büyük bir başarı. Hedefimiz ise Sakaryamızı Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil etmek.” Dedi.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; “ İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonu olan Fatih Canbaz ve Elif Öner’i tebrik ediyorum. Olimpiyatlara katılacak olan Canbaz ve Öner , ilimiz taekwondo tarihinde büyük bir başarıya imza attı. Bu başarıda pay sahibi olan sporcularımızın ailesi ve antrenörlerine de teşekkür ediyorum. Samsun’da yapılacak olan Olimpiyatlarda da şampiyon sporcular ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir” şeklinde konuştu.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]