Gençler Başkente Akın Etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması için anlamlı bir projeyi daha hayata geçiriyor. “Gençler Asla Unutmaz” sloganıyla 15 Temmuz’da destansı bir kahramanlığa imza atan gençler bir araya gelecek.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; “Gençler Asla Unutmaz” projesi kapsamında canı pahasına darbeye dur diyen kahramanlarımız gençlere anlatılacak. Gençlerimiz 15 Temmuz’un izlerini Ankara’da yerinde görecek. 14-24 yaş aralığındaki gençlerimiz , programı takip edecekler. “ dedi.

Projeye katılacak olan gençler, 16 Ağustos 2017 tarihinde Adapazarı Gençlik Merkezi önünden Başkente hareket ettiler. Program 17-18 Ağustos 2017 tarihlerinde Ankara’da uygulanacak , yol ve yemek masrafları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanacak.

Gençler Ankara’da Cumhurbaşkanlığı külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ulucanlar Ceza Evi Müzesi, Hacı Bayram-ı Veli Camii ve Tacettin Dergahı gibi mekanları ziyaret edecekler.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]