Genç Saadet'ten Yeşilay'a ziyaret

Saadet Partisi Sakarya Gençlik Kolları, ileriki tarihlerde planlayacakları ''uyuşturucu bağımlılığı mücadelesi'' ile ilgili etkinlikler için Yeşilay’a ziyarette bulundu.

Toplantı sonrasında bir basın açıklaması yapan Gençlik Kolları Başkanı Ali Ahmet Çelik;

“Biz Sakarya’da faaliyet gösteren siyasi bir partinin gençlik kollarıyız. Amacımız seçimler için değil gelecek nesiller için çalışmak. Bunun içinde ülkemizin geleceğini tehdit eden en büyük unsurlardan biri olan uyuşturucu bağımlılığına Genç Saadet Sakarya olarak savaş açmaya hazırlanıyoruz. Bugün Yeşilay Sakarya Şubesi başkanımız sayın Fatih Kıcır’la bir araya geldik ve Sakarya’da yapabileceğimiz faaliyetleri konuştuk. Biz onlardan yapacağımız faaliyetler için destek isterken onlarında mücadelelerine destek vermeye hazır olduğumuzu kendilerine ilettik.” dedi.

Açıklamalarına devam eden Çelik: “Milli Görüş Kuruluşu olan Anadolu Gençlik Derneğimizin Şehit Genel Başkanı Adan DEMİRTÜRK’ünde dediği gibi; Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız bir tohum ekin, 10 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir fidan dikiniz, 100 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir insan yetiştiriniz. Biz bugün iktidara gelmek için değil, geleceğimizi teminata almak için uyuşturucuyla mücadelemizi başlatmak istiyoruz. Sakarya’mızın çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geleceğiz. Yapacağımız faaliyetleri bir siyasi parti olarak değil. Sakarya’nın gençleri önemseyen gençlik harekatı olarak yapmak istiyoruz. Bu sebepten ötürü diğer siyasi partilerin gençlik kollarıyla da çalışmaktan büyük onur duyacağımızı kamuoyuna bildirmek istiyoruz.” dedi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]