Geleceğin yıldızları belgelerini aldı

20 Haziran’da başlayan Erenlerspor futbol okulları 25 Ağustos’ta sertifika töreni ile sona erdi.

2 aylık dönem içerisinde 2002-2007 doğumlu 210 minik sporcu temel teknik, beceri, koordinasyon ve futbol eğitimi aldılar. Minik sporcular Erenler Futbol Yaz okulunda Antrenörler Şaban Çolak, İsmail Küçük, Gürcan Alkan ve Gençlik Geliştirme Koordinatörü Bahattin Okçular nezaretinde çalışmalarını tamamladı.

Erenler Belediyesi Spor Kompleksinde yapılan sertifika törenine; Erenler Belediye Başkanvekili Arzu Kahveci, Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, Erenler Belediye Meclis Üyesi Semiha Bafralıoğlu, TFF Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey, Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Güzel ve Erenlerspor Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk, kulüp antrenörleri ve çok sayıda veli katılarak geleceğin yıldızlarının heyecanlarını paylaştılar.

Erenler Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Başkanvekili Kahveci, Erenler Belediyesinin bu güne kadar spora vermiş olduğu desteklerin bundan sonra da süreceğini belirtirken, Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ise, Erenlersporun Futbol Dünyasına iyi ve kaliteli futbolcular yetiştirmeye devam edeceğini belirterek eğitimlerde emeği geçenlere teşekkür etti.

Erenlerspor Başkanı Tacettin Öztürk ise Erenler Belediyesinin Erenlerspor\'a katkılarından dolayı Başkan Cavit Öztürk adına Başkanvekili Arzu Kahveci ve Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı’ya teşekkür ederek, “Yavrularımızı iyi birer sporcu olarak yetiştirmek için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Tüm sporcularımızı aldıkları başarı sertifikalarından dolayı kutluyorum” dedi. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]