Gazeteci Ümit Genç'in mutlu günü

Gazeteci Ümit Genç, biricik oğlu Arda’ya görkemli bir sünnet töreni yaptı. Sünnet cemiyetine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Gazeteci Ümit Genç ile Neslihan Genç çiftinin yakışıklı oğulları Arda erkekliğe ilk adımı attı. Serdivan’da bir mekanda gerçekleşen sünnet cemiyetine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Emniyet Müdürü Osman Babadağı, SATSO Meclis Üyesi Ömer Arslan, SMMMO Başkan Vekili Ertuğrul Kocacık, ASKF Başkanı Ömer Bektaş, Adapostası Gazetesi Haber Müdürü Hüseyin Cumalı, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Murat Uygun ile çok sayıda davetli katıldı. Davetlilerle yakından ilgilenen genç çifti oğullarının erkekliğe adım attığı günde dostları yalnız bırakmadı.

Genç ailesi mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan büyükleriyle tek tek ilgilenerek teşekkür etti. Özellikle Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Emniyet Müdürü Osman Babadağı’n törene katılması Genç ailesini çok mutlu etti. Ümit Genç cemiyete katılan herkese teşekkür ederek, inşallah mürüvvetlerinde de beraber oluruz temennisinde bulundu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]