Galericiler Sitesi şehrimize çok yakışacak

Sakarya’ya kazandırılacak modern 2. El Oto Galericiler Sitesi ile ilgili istişare toplantısında şehirde otomobil ticareti yapan esnafla bir araya gelen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle tertipli, düzenli, örnek gösterilecek modern bir çalışmayı esnafımızla birlikte inşallah hızla tamamlayacağız. Galericiler Sitesi, Sakarya’mıza çok yakışacak.” dedi.

Sanayide gerçekleştirdiği kümelenme çalışmalarını hızla sürdüren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, ticari kümelenme çalışmalarına da hız verirken, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirilen Kamyoncular Garajı’nın ardından şimdi de 2. El Oto Galericiler Sitesi’ni şehre kazandırmak için çalışma başlatmıştı. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, şehirde otomobil ticareti yapan esnafla Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

Oto Ticareti Siteye Taşınacak
 
Şehrin ticaretini ticari kümelenme projeleri ile gelişen Sakarya’ya hazırlayacaklarının altını çizen Başkan Mahmut Kösemusul, “Milli Üretim ve Otomotiv Şehri Sakarya vizyonuyla tüm sektörlerde önemli çalışmaları bir bir hayata geçiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda Büyükşehir Belediyemizin değerli başkanı Sn. Zeki Toçoğlu’na verdikleri büyük destek için çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizle birlikte şimdi de Türkiye’de örnek gösterilecek bir çalışma hedefiyle işe başladık. Şehrin merkezinde otomobil ticareti olmasın istiyoruz. Galerici esnafımızın talep ve önerilerini her zaman almaya devam edecek, çalışmamızı bu doğrultuda güncelleyeceğiz” diye konuştu. 

Esnafa Teşekkür
 
Galericiler Sitesi ile ilgili bilgiler vererek katılımcıların görüşlerini alan Başkan Kösemusul, “SATSO Hizmet Binamızın karşısında, 96 hizmet dükkânı, büyük bir otoparkı ve açık oto pazarı için başlattığımız çalışmaya büyük ilgi gösteren, Sakarya’nın geleceğini düşünerek bu çalışmaya değer katmak için çaba sarf eden esnafımıza özellikle teşekkür ediyorum. 2. El Oto Galericileri Derneği ve SS Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi üyelerine çalışmaları için, Başkan Ertuğrul Öztürk’e gayretleri için teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle tertipli, düzenli, örnek gösterilecek modern bir çalışmayı esnafımızla birlikte inşallah hızla tamamlayacağız. Galericiler Sitesi, Sakarya’mıza çok yakışacak. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. 

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]