Gaffar Okkan İçin Tatamiye Çıktılar

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü , Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Belediyesi organizasyonluğunda gerçekleşen Şehit Ali Gaffar Okkan İller Arası Karate Lig Turnuvasına ilgi büyüktü.

13 ilden, 48 kulüp ve 1350 sporcunun katılımı ile Hendek’teki Yeni Spor Salonunda gerçekleştirilen Şehit Ali Gaffar Okkan İller Arası Karate Lig Turnuvasında başarılı olan sporcular madalyalarına kavuştu.

Şehit Ali Gaffar Okkan Anısına düzenlenen Karate Müsabakalarında ilk madalyayı, Şehit Emniyet Müdürümüz A.Gaffar Okkan’ın Ablası Sebahat Arslan takdim etti.

Ardından da müsabakaları yakından takip eden , İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel , Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Karasu İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç başarılı olan sporculara ödüllerini takdim ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; “ Sakarya’mızın yetiştirdiği şahsiyetli insan, örnek devlet adamı, gözü kara, mert Emniyet Müdürü, Diyarbakır halkının hitabıyla “ Gaffar Baba” 24 Ocak 2001’de hainlerin alçakça, kalleşçe suikastı sonucu şehit edildi. 17 Yıl önce aramızdan ayrılan Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’ı saygı, sevgi ve minnetle yad ediyoruz. Aziz Şehidimizin ve vatanımız uğruna can veren tüm şehitlerimizin ruhları Şad, mekanları Cennet Olsun. “ dedi.

İl Müdürü Çelikel ; “Şehit Ali Gaffar Okkan’ı Anma İller Arası Karate Turnuvasının düzenlenmesinde başta Karate camiası olmak üzere, Hendek Belediye Başkanlığımıza, Hendek Kaymakamlığımıza, , teşekkür ediyorum. Müsabakalara katılan tüm sporcu, antrenör, idareci ve hakemlerimize başarılar diliyorum “ diyerek sözlerini tamamladı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]