Fevzi Kılıç teşekkür etti

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri anma törenine katılan Sakaryalılara teşekkür etti.

Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünün Sakarya etkinliklerine onbinlerce vatandaşın katıldığını belirtti.

Meydanların demokrasiye sahip çıkan Sakaryalılar tarafından her gece aynı coşku ve kararlılıkla doldurulduğunu ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

"Sakaryalı, 15 Temmuz’da çok büyük ve destansı bir mücadele örneği gösterdi. Peygamber ocağına sızan bu hainlere karşı Sakaryalının imanı ve cesareti galip geldi. Halkımız gözünü kırpmadan kurşunun önüne kendini attı. Allah’ın izniyle bu ülkede kimse bir daha darbenin 'd’sini bile anamaz. Arkamda siz analarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz, babalarımız ve evlatlarımız olduğu müddetçe kimse Türkiye’nin sırtını yere getiremez. Kahraman Sakaryalılar ülkesine ve Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini yine gösterdi."

 Kılıç, anma etkinliğine katılan farklı siyasi görüş ve etnik kökenden onbinlerce insanın, aynı zamanda birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediğine işaret ederek, şu ifadelere yer verdi: 

"Bu meydandan tüm dünyaya, 'Bizi bölemeyeceksiniz, bizimle ilgili planlarınızı uygulayamayacaksınız. Biz hepimiz kardeşiz.' diye haykıran Sakaryalı yine farkını tüm Türkiye’ye ortaya koydu. Sakarya’da huzur var. Sakarya’da buram buram bir sevgi var. Sakaryalılar darbe girişiminin yıl dönümünde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yine meydanda buluştu. Geçen yıl, ilk dolan meydan Sakarya’ydı. Bu yıl da en coşkulu meydanların başında Demokrasi Meydanı geldi. Tutulan nöbetler sağduyu ve huşu içinde gerçekleşti ve en ufak bir olumsuzluk yaşanmadı. Gönlü güzel tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Onlar her zaman başımızın tacıdır. Ayrıca 15 Temmuz’da şehadet şerbetini için şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı bir ömür diliyorum."
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]