Fevzi Kılıç: '7 Nisan'da milletvekili listeleri açıklanacak'

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve yönetim kurulu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e iadei ziyarette bulundular. 

Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları ve temayül yoklamaları nedeniyle hareketli bir süreç geçiren AK Parti Sakarya İl Teşkilatının yeni yönetimi İl Başkanı Fevzi Kılıç ve beraberinde İl Yürütme Kurulu üyeleri Sezai Akyol, Mehmet Yılmaz, Ekrem Duran, Serdar Yener, Elif Merve Dişli Danacı, Can Cengiz Çetin, Mehmet Erkut Aşoğlu, Yunus Tever, Fevzi Gürsoy, Rahmi Şengül, Ahmet İpçioğlu ve Serkan Cerrahoğlu ile birlikte Başkan Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

“Temayül yoklamaları sonrasında aday adaylarımızı Ankara’ya gönderdik” diyen İl Başkanı Fevzi Kılıç açıklamalarında; “Bu boşlukta Sayın Valimizden başlayarak Belediye Başkanlarımızı İl Yönetimi olarak ziyaret etmek istedik. 2015 seçimleri Türkiye’nin en önemli seçimlerinden bir tanesi. Çok hareketli bir süreç yaşıyoruz. Her aday adayımızda biraz heyecanlı. Hayırlısı ile güzel bir temayül yoklaması yaptık. 7 Nisan günü saat 17:00’de listeler açıklanacak. Ondan sonra da 7 tane adayımız ile yeni bir süreç başlayacak. Allah nasip ederse ağzımızdan ilk çıkan söz olan ‘7 Haziran’da 7 güzel insan Ankara’da, dedik’ ve bu gerçekleşmiş olacak. Aday adayları ve partimiz adına bu sürecin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İl Başkanımız ve yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepsini tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]