Ferizli'de Turizm Haftası böyle kutlandı

41. Turizm Haftası kutlama programı, Ferizli Şehit Hakan Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi. Program, öğrencilerini okuduğu şiirler ve tiyatro gösterileriyle renklendi.

Turizm Haftası nedeniyle Ferizli Şehit Hakan Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen programa Ferizli İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sevinç, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Tanrısevdi, İlçe Emniyet Amiri Murat Köksal, Siyasi Parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve akabinde okunan istiklal marşı ile başlayan programda konuşan Türkçe öğretmeni Berna Koç günün anlam ve önemini belirterek, ‘’Turizm kültürlerin tüm dünya milletlerine açılarak tanıtılmasını sağlayan unsurlardandır. Ülke turizmimiz geniş bir potansiyele sahiptir. Turizm bacasız sanayiye benzetilir. Getirisi olduğu gibi çevre dostu olup ülkemizin tanıtımı yapılmaktadır.'' dedi.

Konuşmanın ardından program öğrencilerin hazırladıkları; şiir dinletisi, tiyatro gösterimi, yurt gezisi isimli oratoryo gösterisi, günün anlam ve önemini anlatan özlü sözler, slayt gösterisi sonrası ikram ile sona erdi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]