Ferizli'de ışık hızında internet için kazı çalışması başladı

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, ilçede Fiber Optik (Işık hızında internet) kazı çalışmalarına başlandığının müjdesini verdi. Ferizli Çamlık mevkiinde başlayan kazı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Soğuk, ''Fiber alt yapımız ilçemize hayırlı olsun'' dedi.

Sakarya genelinde yaygınlaşmaya başlayan hızlı internet özelliğine sahip fiber optik kablolar Türk Telekom'a bağlı ekipler tarafından, döşenmeye başlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Soğuk ‘’İlçemizin geleceğini sağlam alt yapıya kavuşturacak olan Alt yapı kazı çalışmalarımız, ilçe güvenliğimizi sağlamak için MOBESE kazı çalışmalarımız ve şimdi de internet hızımızı ışık hızına çıkarmak için başlattığımız fiber kazı çalışmalarımız ilçemize hayırlı olsun. Maalesef zahmetsiz rahmet olmuyor. Alt yapı, MOBESE ve fiber optik iletişim ağı tamamlandığında ilçemiz çok daha modern bir hale gelecek. Çalışmalar boyunca vatandaşlarımıza vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dileriz. İnşallah bittiğinde süratle üst yapı çalışmalarımızı da tamamlayacağız ve hedeflediğimiz ilçe olma yolunda hızlı adımlar atmaya devam edeceğiz, dedi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]