Ferizli protokolü halkla bayramlaştı

Ferizli’de bayramlaşma programı düzenlendi. Saat 10.00’da Ferizli Merkez Cami altında düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan ve Belediye Başkanı Ahmet Soğuk başta olmak üzere ilçe protokolü eksiksiz katılırken, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık bir saat süren protokol bayramlaşmasının ardından program çeşitli ziyaretlerle devam etti. İlk olarak esnaf ve vatandaşlar arasında bayramlaşmasını sürdüren Ferizli protokolü, esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı. Ardından cezaevi komutanı Mikail Arıkan eşliğinde Ferizli’de ki Sakarya L Tipi Kapalı Cezaevini ziyaret ettiler. Komutanların ve askerlerin Ramazan bayramını kutlayan protokol üyeleri, bayramlaşma programını Şehit aileleri ve Gazileri ziyaret ederek tamamladılar.

Düzenlenen bayramlaşma programının ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Soğuk “Bir Ramazan Bayramına daha milletçe birlik, kardeşlik ve huzur içerisinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün bu duyguları hep birlikte paylaşıyoruz. Hemşerilerimizin, şehit aileleri ve gazilerimizin, Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum. Bayramın milletimize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.

İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan ise bayramın İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunarak, "Bayramlar kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştiği, manevi duyguların doyasıya yaşandığı müstesna günlerdir. İlçemizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum,’’ dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]