Ferizli Muhtarlar Derneği'nden açıklama

Muhtarlar Derneği başkanı Yaşar Bakırtaş’tan o iddialara cevap

Ferizli Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Bakırtaş, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk  ve Ferizli muhtarları ile Birlikte Eskişehir devlet su işleri bölge müdürlüğüne Ferizli’de hayata geçirilecek olan sulama projesi için teşekkür amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdiler. Heyet, ziyaret öncesi Ferizli Eski Belediye Başkanı Mustafa Akgün’ün annesinin vefatından dolayı Mustafa Akgün’e baş sağlığına gitti. Mustafa Akgün ile görüşen ve başsağlığı dileyen heyet, Devlet Su İşleri Müdürü Hayrettin Baysal ile olan randevusundan dolayı cenazeye katılamayacağını belirterek baş sağlığı diledi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Bakırtaş konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakırtaş’ın yaptığı açıklamada;


Ferizli ilçemiz sulama projesi ile birlikte tarımsal alanda atağa kalkacaktır. Bizlere desteklerini esirgemeyen Devlet Su İşleri Bölge Müdürümüz Hayrettin Baysal’a teşekkür ederiz. Ayrıca sulama projesinin hayata geçirilmesinde öncülük eden Belediye Başkanımız Ahmet Soğuk’a da ayrıca teşekkür ederiz.

Devlet Su İşleri Müdürlüğündeki programımızdan sonra Belediye Başkanımız Ahmet Soğuk’un başka bir programı olduğu için kendisi Ağrı’ya gitti. Basında bu durum yanlış lanse edilmiş olup kendisine hiçbir şekilde gönül koymadığımızı belirtmek isterim. Muhtar arkadaşlarım ve şahsım olarak hiçbirimiz bu durumu nezaketsizlik olarak algılamadık.

Bazı basın organlarında Belediye Başkanımızın bize karşı nezaketsiz davrandığı ve bizimde gönül koyduğumuz gibi yanlış haberler yayımlanmıştır. Bizim bu şekilde hiçbir açıklamamız olmamıştır. . Bu ziyaretimiz basına yanlış lanse edilmiş olduğu için bu açıklamayı yapma gereği duyduk.
Bu memleketin doğusu da bizim batısı da bizimdir. Bilakis Belediye Başkanımız Ahmet Soğuk’un görev aldığı için daha çok memnun olduk. “ dedi
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]