Ferizli ilçesindeki FETÖ tabelası değiştirildi

Ferizli Belediyesi Tarafından ‘Dikkat FETÖ Çıkabilir’ Yazılı Levhalar değiştirildi.

Ferizli’de, belediye tarafından yol kenarlarına konulan terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen’in fotoğrafı ile trafik canavarının yer aldığı ‘’Dikkat FETÖ çıkabilir’’ yazılı levhalar değiştirildi.

Ferizli Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif noktalarına konulan terör örgütü FETÖ’nün elebaşı Fethullah Gülen’in fotoğrafının ve trafik canavarını gösteren ‘Dikkat FETÖ çıkabilir’ yazılı levhalar konulmuş ve sosyal medyada oldukça ilgi görmüştü. Levhalar eleştirildiği kadar beğenenleri de çok olmuştu. Ferizli Belediyesi koydukları levhaları ‘’Egemenlik Milletindir’’ yazıları ile değiştirdi.

FETÖ’nün ülkeyi iç savaşa götürme planlarının alt üst olduğu 15 Temmuz gecesinin ardından herkes tepkisini farklı bir şekilde dile getirmişti. Ferizli Belediyesi, vatandaşın kin kustuğu terör örgütü liderinin fotoğrafı ile trafik canavarını aynı tabelada birleştirip adeta milletin tercümanı oldu. Tabelaların işlevini yerine getirdiğini düşünen belediye yetkilileri ‘Dikkat FETÖ çıkabilir’ tabelasını kaldırıp yerine ‘Egemenlik Milletindir’ tabelası ile değiştirdi.

İlçenin çeşitli noktalarına tabelalar koyan Ferizli Belediyesi Bu Tabelalar belirli aralıklarla değiştirileceğini belirtti. İlçe halkının Dikkatli olması amacı ile hazırlatılan Tabelalar ‘Egemenlik Milletindir’ yazısı ve Türk bayrağı kullanılan tasarım ile değiştirildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]