Ferizli birlik ve beraberlik kahvaltısında buluştu

Çoban Pınarında düzenlenen kahvaltı programına, İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Jandarma Komutanı Ahmet Tanrısevdi, Emniyet Amiri Murat Köksal, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve STK’lar katıldı.

Demokrasimizin sonuna kadar yanındayız, her türlü darbeye karşıyız dediler.
Düzenlenen kahvaltı programında 15 Temmuzda FETÖ terör örgütü tarafından demokrasimize düzenlenmek istenen darbe girişimi konuşuldu.

Demokrasimize hep birlikte sahip çıkacağız mesajı verildi. Darbenin karşısında demokrasinin yanında olduklarını belirttiler.
İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan konuşmasında, ‘’şu anki mevcut seçilmiş olan milli iradeyi halk belirlemiştir.

Milli irademize ve demokrasimize sahip çıkarak her türlü müdahalenin karşısında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Haince yapılan darbe girişimini kınıyorum. Milletin seçmiş olduğu iradeyi ancak milletimiz değiştirir. Allahtan Şehitlerimize Rahmet, yakınlarına sabır, Gazilerimize de acil şifalar diyorum,’’ dedi.
Başkan soğuk konuşmasına başlamadan önce TBMM’de kabul edilen OHAL hakkında bilgi verdi. Olağanüstü hal ilanının amacı ülkemizde demokrasiye, hukuk devletine, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine yönelik tehditleri ortadan kaldırmak için gereken adımları hızlı bir şekilde atabilmektir dedi.
Belediye Başkanı Ahmet Soğuk konuşmasının devamında, ‘’siyasi görüşümüz ne olursa olsun şuan ortada sadece Türkiye partisi var. Öncelikle bizi bu masaya toplayan aziz milletimize teşekkür etmek istiyorum.

Milli irade ve demokrasimize yapılan bu darbe girişimi hiçbir gerekçe ile savunulamaz. Ülkemizi geriye götürmek isteyenlerin tuzağına asla düşmeyeceğiz. Gün birlik günüdür. Birbirimizi sevelim. İktidarıyla, muhalefetiyle, STK’larımızla, kurumlarımız, basın organlarımızla ve en önemlisi halkımızla birlikte siyasi parti ayrımı gözetmeksizin demokrasimize ve seçilmiş hükümetimize sahip çıktık.

Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Demokrasi şehitlerimize Allahtan Rahmet, kederli ailelerine sabır ve gazilerimize de acil şifalar diliyorum,’’ dedi.
Kahvaltı programının ardından esnaflar ziyaret edildi. Demokrasimize sahip çıkmak için meydanları boş bırakmayan halkımıza ve esnaflara teşekkür edildi.

Tehditler bitene kadar meydanları doldurmaya devam edeceğiz denilerek vatandaşlara OHAL hakkında bilgilendirme yapıldı. Hukukun daha hızlı işlemesi için, demokrasimize yönelik tehditleri etkin bir şekilde ortadan kaldırmak için alınmış bir karardır denilerek, milletimizin OHAL ’den etkilenmeyeceği belirtildi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]