Ferizli'de bin 200 fidan dikildi

Ferizli Belediyesi ile Çevre Koruma Ekoloji Bilimleri Dergisi tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında Ferizli Botanik Parkta fidan dikildi. ‘’Herkesin Bir Ağacı Olmalı’’ kampanyası kapsamında 1.200 fidan dikildi.

Ağaç dikme kampanyasına, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ve diğer protokol üyeleri, Eski Belediye Başkanı Mustafa Akgün, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Çevre Koruma Ekoloji bilimleri Dergisi Halkla ilişkiler Müdürü Kerim Uslu ve dergi personelleri, Muhtarlar, Daire başkanları, öğretmenler ve öğrenciler, kampanyaya sponsorluk yapan firma yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Çevre Koruma Ekoloji Bilim Dergisi Halkla İlişkiler Müdürü Kerim Uslu kampanya hakkında bilgi vererek, projenin hedeflerinden bahsetti. Uslu, Kampanyaya destek veren Ferizli Belediyesi ile katılımcılara teşekkür ederek, Gelecek kuşaklara daha temiz ve daha yeşil bir çevre bırakmayı hedefliyoruz. Yeşil alanların arttırılması, erozyonun önlenmesi, fidan dikme alışkanlığını kazandırmak için sizlerin de destekleriyle fidan dikim çalışmaları gerçekleştiriyoruz, " dedi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ise konuşmasında, ‘’kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikin diyen bir Peygamberin ümmetleriyiz. Bu bilinçle yeşili korumak için mücadele etmenin, artırmak içinde fidan dikmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Bugün burada çevre koruma ekoloji bilim dergisi mensupları ile ortaklaşa düzenlediğimiz fidan dikimini gerçekleştireceğiz. Ferizli Belediyesi olarak gelecek nesillerin daha sağlıklı ve yeşil çevrede yaşayabilmesi adına önemli çalışmalara imza atıyoruz. Kampanyaya destek veren ve katılan herkese teşekkür ederim,’’ dedi.

Konuşmaların ardından Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk fidan dikimine katkılarından dolayı dergi yönetiminden Nermin Vardar’a çiçek takdim etti. Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’a, Çevre Koruma Ekoloji Bilim Dergisi adına Nermin Vardar tarafından, kampanyaya göstermiş olduğu desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. Plaket töreninin ardından fidan dikimine geçildi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]