Fabrikaya giderken otomobilin altında kaldı!

Hendek'te meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Hendek’te defalarca kaza olan aynı yerde bu defa meydana gelen kazada fabrikaya çalışmaya gittiği sırada yoldan karşıya geçmek isteyen kadına otomobil çarptı. Feci kazada 57 yaşındaki Fatma Çaltepe hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre; Hendek D-100 Karayolu Hantek Konutları mevkiinde meydana gelen kazada  evinden çıkarak fabrikaya giderken yoldan karşıya geçtiği sırada Fatma Çaltepe'ye Sakarya istikametine seyreden E.P idaresinde ki 34 GG … plakalı otomobil çarptı. Otomobilin çarptığı 57 yaşındaki Fatma Çaltepe kaza yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerinde hayatını kaybeden Fatma Çaltepe’nin cenazesi Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyan Çaltepe'nin yakınları hastaneye akın etti.

Hendek Devlet hastanesi morguna kaldırılan Fatma Çaltepe’nin cenazesi savcının incelemesinin ardından Büyükdere’deki evine götürüldü.

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fatma Çaltepe’nin cenazesi Büyükdere Mahallesinde yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Vatandaşlardan tepki

Kaza sonrası bir çok vatandaş tepki göstererek aynı yerde bir çok kazanın meydana geldiğini dile getirerek "Bu yol hem kazalara hem de can almaya devam ediyor. Yetkililer buraya biran önce çözüm bulmalıdır. Yoksa burası daha çok can almaya devam edecek. Ya trafik ışıkları yapılsın. Yada orta bölümü kapatılsın” diyerek yetkililere seslendi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]