Fabrika yolunda can verdiler

Beşköprü D-100 karayolunda lüks bir otomobilin tıra ve bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi öldü. 1 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 karayolunun Beşköprü mevkiinde Yıldız Petrol önünde meydana geldi. İzmit yönüne giden ve içinde Berat Sezer (28), Cenkay Coşkun (29) ve Tanju Ç.'nin bulunduğu otomobil, tıra arkadan çarptı. Bariyerlere de vuran otomobildeki üç kişi sıkıştı. Araçta yangın çıktı. Yangına akaryakıt istasyonundaki çalışanlar söndürme tüpleriyle müdahale etti.

Olay yerine çok sayıda ambulans itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Hurda yığınına dönen araçtan itfaiye ekiplerince çıkarılan Sezer ve Coşkun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralı olarak çıkarılanTanju Ç. ise Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne sevk edildi.

Ölen iki kişinin cenazeleri savcının yaptığı incelemenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Goodyear'da çalışan gençlerin işe giderken kaza geçirdikleri öğrenildi.

Kazayı duyup olay yerine gelen ölen gençlerin mesai arkadaşları birbirlerine sarılıp ağladılar.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

İşe giderken Beşköprü D-100 karayolunda içinde bulundukları otomobilin tıra çarpması sonucu ölen iki Goodyear çalışanı gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı. Kaza kurbanları Berat Sezer (28) ve Cenkay Coşkun (27) ayrı camilerde düzenlenen tören sonrası toprağa verildi.

D-100 karayolunun Beşköprü mevkiinde dün fabrikadaki mesailerine giderken içinde bulundukları otomobilin tıra çarpması sonucu ölen Berat Sezer ve Cenkay Coşkun bugün son yolculuklarına uğurlandı.

Sezer için Yenicami'de, Coşkun için de Güllük Camii'nde öğle vakti tören düzenlendi. 

Ölen gençlerin aileleri taziyeleri kabul etti. Coşkun ve Sezer'i son yolculuklarında mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

Cenaze namazlarının ardından kaza kurbanı gençlerden Berat Sezer Karaman Mezarlığı'nda, Cenkay Coşkun'da Yorgalar Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 
Berat Sezer'in cenaze görüntüleri;

Cenkay Coşkun'un cenaze görüntüleri;
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]