Eyüp Yıldırım'dan 'Büyük Kudüs Mitingi' çağrısı

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım'dan 'Büyük Kudüs Mitinge' çağrı: "Hem İsrail'e hem de bütün dünyaya 'Bu davaya biz halk olarak, millet olarak sahip çıkıyoruz, siz de ayağa kalkın' demek için yapıyoruz. Hangi partiye mensup olursa olsun, bütün milletimizin bu hassasiyeti hisseden insanlarını pazar günü saat 17.00'de Yenikapı'ya bekliyoruz. Sakarya'dan İstanbul'a hareket saati 13.00'te olacaktır."

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Partisinin tertip edeceği 'Büyük Kudüs Mitingi' ile ilgili bir yazılı açıklama yaptı. İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlalleri ve Kudüs'ü başkent olarak kullanma ısrarına karşı 30 Temmuz Pazar günü İstanbul Yenikapı'da miting yapacaklarını bildirdi. İl Başkanı Eyüp Yıldırım, miting ile alakalı İl ve 16 ilçe teşkilatın organize olduğunu, gelmek isteyen kadın erkek tüm vatandaşların teşkilatlara müracaat edebileceklerini, Sakarya'dan İstanbul'a hareket saatinin, teşkilatların önünden 13.00 olacağını kaydetti.

HERKESİ MİTİNGE DAVET ETTİ

İslam ülkelerinin tek tek, yeri geldiğinde de birlik halinde bir politika belirleyebilmesi için bu hafta sonunda İstanbul'da bir miting düzenlemeyi uygun gördüklerini aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:

"Hazırlıklarımız devam ediyor. Bu hafta sonu Yenikapı'da büyük bir miting tertip edeceğiz. Bunu Saadet Partisi olarak organize ediyoruz bununla beraber bu mitingimizde hiçbir parti bayrağı olmayacak, sadece Filistin ve Türkiye bayrakları olacak. Çünkü Kudüs herkesin ortak paydası, herkesin davasıdır. Biz bunu bir vazife, bir vecibe gördüğümüz için tertip ediyoruz. Biz bu sefer hem İsrail'e hem de bütün dünyaya 'Bu davaya biz halk olarak, millet olarak sahip çıkıyoruz, siz de ayağa kalkın.' demek için yapıyoruz. Hangi partiye mensup olursa olsun, bütün milletimizin bu hassasiyeti hisseden insanlarını pazar günü saat 17.00'de Yenikapı'ya bekliyoruz."
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]