Evren TV, Sakarya'nın uydudaki ilk televizyonu olacak

Sakarya ilk uydu televizyonuna kavuşuyor. Türksat Uydusundan yayın yapacak Evren TV’nin 16 Aralık’ta yayınına başlayacağı müjdesini veren SRT Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gülderen Okumuş, “Bir hayali gerçekleştiriyoruz” dedi.

1994 yılında temelleri atılan Sakarya’nın tek medya grubu olan SRT Medya Grup, Sakarya’yı uydu televizyonculuğu ile dünyaya açmaya hazırlanıyor. 16 Aralık’ta yayına başlayacak Evren TV ve Evren Radyo ile Sakarya’nın sesini dünyaya duyurmaya hazırlandıklarını ifade eden SRT Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gülderen Okumuş, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

"Eşim rahmetli Atilla Okumuş’un, en büyük hayallerinden biriydi"

Uydu televizyonu sürecinin uzun nefesli bir geçmişe dayandığını ifade eden Okumuş, “Medya Grubumuzun kurucusu eşim rahmetli Atilla Okumuş’un en büyük hayallerinden biri olan uydu televizyonu çalışmasını nihayet hayata geçirmenin büyük gururunu yaşıyoruz. Biz Evren TV ile globalleşen dünyada; yereli evrenselleştirmek ve Sakarya’nın tüm dünya tarafından izlenebilir olmasını arzulayarak projemizi tamamlıyor ve nihayete erdiriyoruz” dedi.

"Evren TV Sakarya’nındır"

Evren TV’nin Türksat Uydusu\'ndan yayın yapacağını ve tüm dünyadan izlenebileceğini vurgulayan Okumuş, “Evren TV Sakarya’nındır. Bu ilde konuşlanacak, bu ilin sesi olacak ve ekranlarınıza gelmenin gururunu yaşayacaktır. 16 Aralık’ta başlayacağımız yayınımız öncesinde çağın tüm dijital imkanlarını inceliyor; sizlere en iyisini verebilmenin gayreti ile çalışmalarımıza son şeklini veriyoruz” diye konuştu.

Okumuş sözlerini şöyle tamamladı:

“Biz biliyoruz ki Sakarya her şeyin en iyisine layıktır. Bizde bu düsturdan yola çıkarak uzun yıllardır devam eden uydu televizyonu özlemine bir son veriyoruz. Ben başta Medya Grubumuzun kurucusu eşim rahmetli Atilla Okumuş olmak üzere bu hayali gerçekleştirmek için bizimle birlikte hareket eden ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. ”

16 Aralık’ta yayına başlayacak olan Evren Tv Sakarya’nın ilk uydu televizyonu olma özelliği taşıyacak. Uydu receiver’ı üzerinden izlenen tüm televizyonlardan takip edilebilecek olan Evren Tv ve radyo, sıcak haberleri, programları ve olay yaratan konukları ile Sakarya’nın gündeminin nabzını an be an tutarak dünyaya duyuracak. SRT Medya Plaza içerisinde kurulan Evren TV, medya gruba bağlı 7. yayın organı olacak. Aynı tarihte yayına geçecek olan Evren Radyo’da uydu frekansı üzerinden radyo yayını yapacak.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]