"Esnafımız ne kadar güçlüyse Sakarya o kadar güçlüdür"

Berberler Odası’nın düzenlediği iftar programına katılan Başkan Toçoğlu, “Esnafımız ne kadar huzurluysa Sakaryalı o kadar huzurlu, bizler o kadar huzurluyuz. Sizlerin işleri ne kadar iyiyse Sakarya’nın da durumu o kadar iyidir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Berberler Odası’nın düzenlediği iftar programına katıldı. Reisoğlu Restoran’de gerçekleştirilen iftar yemeğinde Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra SESOB Başkanı Hasan Alişan, oda başkanları ve aileler yer aldı. Berberler Odası Başkanı Veysel Yıldız, “Bizi kırmayarak iftarımıza teşrif eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Bizimle birlikteler

Yıldız konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, hep bizimle birlikte oldu. Sorunların çözümü noktasında bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Taleplerimizi dilediğimiz zaman kendisine iletebiliyoruz. Bugünde bizlerle birlikteler. Kendilerine tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Birlik Başkanımız Hasan Alişan’a da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya’nın temel direği

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise iftarın ardından değerlendirmelerde bulundu. Başkan Toçoğlu, “Sizin işleriniz ne kadar iyiyse, sizin çalışma şartlarınız ne kadar kaliteliyse, sizler çalıştıklarınızın karşılığını ne kadar alabiliyorsanız, ekonomik olarak sizlerin durumu ne kadar iyiyse Sakarya’nın da durumu o kadar iyidir. Esnaf ne kadar huzurluysa Sakaryalı o kadar huzurlu, bizler o kadar huzurluyuz.”

Uyum içerisindeyiz

Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak esnaflarımızla hep iç içe olduk. Omuz omuza olduk. Hamdolsun Büyükşehir Belediyesi olarak esnaflarımızla çok güzel bir uyum yakaladık. İnşallah önümüzdeki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Esnaf ve Sanatkarlarımız Sakarya’nın temel direklerindendir” ifadelerini kullandı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]