Eski tabelalar, sürücüleri şaşırtıyor

Sakarya'nın Karasu ilçesine bağlı Adatepe Mahallesi Sakarya Nehri üzerine yapılan yeni köprünün ulaşıma açılmasına rağmen, çalışmalardan kalan tabelalar, sürücüleri Gölkent'e yönlendiriyor.

Karasu'ya bağlı Adatepe Mahallesi'nde, Tepetarla ile Adatepe Mahallesi'ni birbirine bağlayan Sakarya Nehri üzerindeki eski köprü yıkılarak yerine Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 80 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde yeni köprü yapıldı. Köprü çalışması esnasında, Adatepe ve civarındaki mahallere gidecek sürücüler için Ferizli-Gölkent yol ayrımına köprü çalışmalarından dolayı alternatif yolları tercih etmeleri konusunda uyarı tabelaları konulmuştu.

Yapımı esnasında, daha uzun yolları kullanmak zorunda kalan vatandaşlar ve mahalle sakinleri için zamanında bitirilmediği gibi gerekçelerle tartışma konusu olan köprü geçtiğimiz Nisan ayında ulaşıma açılmasına rağmen, Ferizli-Gölkent yol ayrımındaki alternatif yollar konusunda uyarı içeren tabelalar kaldırılmadı.

Kaldırılmayan tabelalar yüzünden köprünün ulaşıma açıldığından haberi olmayan bazı sürücüler, yine Gölkent yolunu kullanıyor. Adatepe güzergahını kullanmak isteyen vatandaşlar, diğer sürücülerinde yanlış yönlendirilmemesi için bir an önce uyarı tabelalarının kaldırılmasını istiyor.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]