Eski Reji Sokağı'ndaki çalışmalarda son durum

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Eski Reji Sokağı’nda devam eden altyapı ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Cumhuriyet Mahallesi Eski Reji Sokak’ta Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Dişli, esnafın istek ve taleplerini dinledi. Çalışmalar esnasında zaman zaman geçici sıkıntılar yaşanabileceğini ifade eden Başkan Dişli, esnafa gösterdiği hoşgörü nedeniyle teşekkür etti.

Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden alt yapı ve asfalt çalışmaları nedeniyle SASKİ, TELEKOM ve AGDAŞ’la koordineli bir çalışma yürütüldüğünü ifade eden Başkan Dişli “Altyapısı tamamen bitirilen sokaklarda vakit kaybetmeden asfalt atıyoruz. Cumhuriyet Mahallesi’nde toplam 26 sokağımızı kapsayan çalışma ile alt yapı, asfalt ve kaldırım sorunu kalmayacak. Cumhuriyet Mahallemiz çok farklı ve modern bir görünüme kavuşmuş olacak. Birçok detayın düşünülerek hazırlandığı projede görme engelli vatandaşlarımız için de Engelli Kılavuz ve Uyarı Taşlarının bulunduğu yaya yolları yapıyoruz. Adapazarı’nın tam merkezinde nufüsun en yoğun olduğu mahallelerimizden biri olan Cumhuriyet Mahallesi projemizin mahalle halkı ve Adapazarı ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]