Eski belediye başkanının oğlu feci kazada can verdi

Kaynarca'ya eski belediye başkanının oğlu motosikletiyle kaza yaparak hayatını kaybetti. Acı haberi alan gencin annesi ve yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Adapazarı-Kaynarca yolunun Müezzinler mevkiinde meydana gelen kazada, 21 yaşındaki Görsel Aydın kullandığı motosikletle bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrularak metrelerce sürüklenen Aydın için olay yerine 112 ekibi çağrıldı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Aydın'ın öldüğü anlaşıldı.

Kazada motosiklet paramparça oldu.

Kaynarca Belediyesi eski Belediye Başkan'ı Tuncay Aydın'ın oğlu olan Görsel Aydın'ın cenazesi savcının yaptığı inceleme sonrası hastane morguna kaldırıldı.

Ölüm haberini alan gencin annesi ve yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Kaynarcada motosiklet kazasında hayatını kaybeden Görsel Aydın gözyaşları içinde toprağa verildi.
 
Adapazarı- Kaynarca karayolunun müezinler mevkiinde kullandığı motosiklet ile bariyerlere çarparak hayatını kaybeden Kaynarca eski belediye başkanı Tuncay Aydın'ın oğlu Görsel Aydın için bugün öğle vakti Kaynarca Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
 
Cenaze namazına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin, Belediye Başkanı Zeynur Özel, ölen gencin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Görsel Aydın'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]