Eşi boşanmak istemeyince...

Eşiyle uzun süreden beri mahkemelik olan Hüseyin C. nafaka davasının görüldüğü Kaynarca’ya imam nikâhlı eşiyle katıldı. İmam nikâhlı eş mahkeme sonrası boşanmak istemeyen S.C’nin arkadaşına ait kuaför dükkânını bastı.

Edinilen bilgilere göre İstanbul’da öğretmenlik yapan Hüseyin C eşinden boşanmak için mahkemeye başvurdu. Eşinden boşanmak istemeyen S.C yaşanan süreci ve nikâhlı eşinin yıllardır kendisini Hatice E ile aldattığını ve mağdur ettiğini belirterek karşı dava açtı. Perşembe günü Kaynarca’da görülen davayı hakim Temmuz ayına erteledi. Ne olduysa ondan sonra oldu.
ŞİKÂYETÇİ OLDU
Hüseyin C ile imam nikâhlı yaşadığını beyan eden Hatice E, duruşmanın ertesi günü Kaynarca İlçe Merkezi’nde boşanmak istemeyen S.C’nin kuaför arkadaşına ait dükkânı bastı. Kuaförün sahibini darp etmeye çalışan Hatice E. kendisine iftira atıldığı iddiasıyla karakola gidip şikâyetçi oldu. Darp edilmek istenen dükkân sahibi doktor raporu alarak Hatice E’den şikâyetçi oldu. Şimdi Kaynarca’da herkes imamlı nikâhlı eşin ilçede yaptıklarını konuşuyor.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]