Ernur Toç, Ak Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı

2011 yılında Sakarya Büyükşehir Belediyesinde Başkan Danışmanı görevinde bulunan Ernur Koç, Çevre mühendisi ve iyi derecede ingilizce biliyor. Adalet ve Kalkınma Partisinde İl Gençlik Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Yönetim Kurulu üyeliği yapan Ernur Toç, 24. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Milletvekilli aday adayı olmuştu.

Ernur Toç\'un Milletvekili aday adaylığı için yaptığı açıklama;

\'Değerli büyüklerim, değerli yol arkadaşlarım ve hemşerilerim, 25. Dönem Genel Seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.

Partimizin kurulduğu günden bu yana desteğini teveccühünü ve hayır dualarını bizden eksik etmeyen, her seçimde bize itimadını arttırarak tazeleyen siz Sakaryalılara şükranlarımı sunuyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve büyüklerimiz 2002’den buyana yeni bir medeniyetin ihyası ve inşasını büyük devrimlerle ve başarılarla sağlamıştır. Bu yeni büyük Türkiye  yürüyüşünün  içinde  yer almaktan onur ve gurur duyuyorum.
Sayın Cumhurbaşkanımızın  ve büyüklerimizin bizim için bıraktığı bu miras başta Sayın Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU , Ak Parti ve benim için bir şeref meselesidir. Seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve  seçilmiş  Başbakanımız el ele omuz omuza Cihan Devletini inşa etmeye devam edeceklerdir. Bende bu davanın bir hizmetkarı olarak  sayın Cumhurbaşkanım ve Sayın Başbakanıma olan gönüldaşlığımla 25. Dönem milletvekilliği seçimlerine siyasete başladığım Ak partiden aday adayı oldum.

2023 hedeflerine doğru ilerleyen yeni Türkiye’nin oluşumunda kadınlarımızın sosyal alanda sanatta ve iş dünyasında olduğu kadar siyasetin içinde  de daha fazla bulunmalarını canı gönülden diliyorum. Öyle ki kadına değer veren bir siyaset anlayışının oluşması Ak Parti döneminde Sayın Cumhurbaşkanımızın istek ve çabaları ile zirve noktasına ulaşmıştır. Bu bağlamda 2023-2053 ve 2071 hedeflerine doğru yürürken kadınlarımız da siyasetin merkezinde daha fazla yer almalıdır.

Bu seçimlere doğru yürürken herkes şunu bilmeli ki bizler durmayacağız. Aşkla sevdiğimiz Sakarya’mızın her bir köşesine dağılacağız. Her bir kardeşimizle gönül diliyle konuşacağız. Sakarya’mız bundan sonraki emanetini de Ak Partiye verecektir inşallah. Yeni Türkiye ye doğru kutlu yürüyüşümüz kararlı bir şekilde devam edecek. Allah yolumuzu açık etsin. Allaha emanet olun.\'

ERNUR TOÇ KİMDİR?

1982 da Sakarya’da doğdu.

İlk, orta ve lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. 2006 yılında Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünden  mezun oldu. 2015 yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde Kent Çalışmaları ve Yönetimi Yüksek Lisans Programını bitirdi.
2007 yılında Adapazarı Belediyesinde görev yapmaya başlayan Ernur Toç  Özel Kalem Müdürlüğünde  ve Adapazarı Kent Konseyi Kurucu Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. 2011 yılında Sakarya Büyükşehir Belediyesinde Başkan Danışmanı olarak  çalışmalarını yürüttü.

Siyasete Adalet ve Kalkınma Partisinde İl Gençlik Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Yönetim Kurulu üyeliği ve 2011 yılı 24. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Milletvekilli aday adayı olan Ernur TOÇ iyi derecede İngilizce bilmektedir.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]