Erenler'de Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

Erenler Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiği Etkinlikler bu yılda devam edecek. Cuma, Cumartesi, Pazar Yunus Emre Diriliş Meydanı ve Cumartesi akşamları Sakarya Parkta gerçekleşecek etkinlikler Ramazan’ın birinci günü başlıyor.

Ramazan etkinlikleri kapsamında bir ay boyunca; Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Yunus Emre Diriliş Meydanında kurulacak alanda çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Alana kurulacak sahnede Hacivat ve Karagöz gösterisi, palyaço, tahta bacak ve jonglör gösterileri ile çocuklar doyasıya eğlenecek. Eski Ramazanları bir nebze de olsa yaşatmak isteyen Erenler Belediyesi, ramazanın vazgeçilmezlerinden olan tasavvuf dinletisi ile şerbet, allı güllü ve pamuk şeker ikramlarında bulunulacak.

Öztürk’ten İftar Programlarına Davet

Heyecanla beklenen bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olan 11 Ay’ın sultanı Ramazan’ın İslam Âlemine hayırlar getirmesini dileyen Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenlerde ki etkinlik ve iftar programlarına tüm vatandaşları davet etti. Bu sene ilk mahalle iftar programının 5 Haziran Pazartesi günü Nakışlar Mahallesinden başlayacağını belirten Başkan Öztürk 16 Haziran Cuma günü de Çaybaşıyeniköy mahallesinde iftar verileceğini hatırlattı. Son Mahalle İftarının ise 19 Haziran Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi tarafından “Mahallemde İftar Var” Etkinlikleri çerçevesinde Çarşamba Pazarının kurulduğu Mehmet Akif Ersoy Caddesinde verileceğini belirten Başkan Öztürk Ramazan Ayı’nın tüm insanlığa huzur mutluluk ve barış getirmesini dilediğini söyledi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]