Erenler'de öğrencilere tablet ve kitap dağıtıldı

Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, öğrencilere tablet bilgisayar dağıttılar.

Kaymakan Mızrak, Başkan Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten ilçe sınırlarındaki okul ziyaretlerine devam ediyor.

Büyükesence İlkokul ve Ortaokulu, Ali Dilmen Anadolu Lisesi ve Erenler Halk Eğitim Merkezindeki öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Mızrak ve Başkan Öztürk öğrencilere kitap ve tabletlerini dağıttı. Başkan Öztürk, “Devletimiz bu konuda son yıllarda devrim niteliğinde çalışmalar yapmış ve eğitimde çağın tüm gerekliliklerini uygulamaya sokmuştur. Artık sınıflarda akıllı tahtalarda eğitim veriliyor ve tüm öğrenci kardeşlerimize tabletleri dağıtılıyor. Burada öğrencilerimize de çok çalışmak düşüyor. İnşallah hayırlı ve uğurlu olur” dedi.

Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak ise öğrencilere seslenerek, “43 yıldır Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak görev yaptım. Öğretmen bir eşim var. 3 tane üniversite mezunu çocuk yetiştirdik. Darısı sizlerin başına. Türkiye’nin birlik beraberliği ve güçlenmesi için sizlere ihtiyacımız var. Sizlere güveniyoruz” dedi. Öğrenciler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kitap ve tablet hediyeleri için ilçe protokolüne teşekkür ettiler.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]