Erenler kışa hazır

Erenler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı oluşturulan kar timleri ulaşımda herhangi bir aksaklığın yaşanmaması ve karla mücadele için tüm tedbirlerini aldı.

Erenler Belediyesi kar timi merkez ve köy yollarında oluşabilecek tehlikelere karşı şantiye alanında hazırlıklarını tamamladı. Meteorolojinin uyarıları doğrultusunda hazır bekleyen Erenler Belediyesi nöbetçi ekipleri yolların açık kalması, ulaşımın aksamaması için gece ve gündüz karla mücadele edecek. Geçtiğimiz yıllarda bu konuda örnek bir çalışma sergileyen Erenler Belediyesi karla mücadele ekipleri erken müdahale ile başladıkları çalışmalar sayesinde gerek ilçe merkezi gerekse yüksek kesimlerde trafik akışında hiçbir sorun yaşanmamıştı.

Oluşturulan timlerde kaldırım kazıma, yol temizleme ve tuzlama grubu olarak hazır bekleyen ekipler, vatandaşların yol güvenlikleri açısından kaldırımlarda ve yollarda gelebilecek sakatlıklara karşı tedbirlerini aldı. Bu kapsamda İlçe genelinde sürdürülen çalışmalarla muhtarların belediye ile koordineli çalışmaları sayesinde kapanan yollara ve şikayetlere anında müdahale edilecek.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]