Engellilerin yüzü gülyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü engelli vatandaşlar için programlar düzenlemeye devam ediyor.

Programlar kapsamında 100 engelli vatandaş ve yakını Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’ni gezdi. Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile yola çıkan engelliler, yolculuk boyunca dinledikleri şarkılara eşlik edip, tempo tuttu. Gezi boyunca yüzlerindeki gülümse hiç eksik olmayan engelliler gönüllerince bir gün geçirdiler.

Şube Müdürü Nurcan İris, gerçekleştirilen programların engelli vatandaşların moral ve motivasyonu için büyük bir anlam ifade ettiğini belirtti. İris, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’ndan aldığımız tam destekle, engellilere yönelik birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Sapanca Gölü’nde dalış etkinliği, Serdivan’da paintball organizasyonu, Acarlar Longozu’nda düzenlediğimiz doğa yürüyüşü ve İstanbul akvaryum gezisinden sonra şimdi de Darıca Hayvanat Bahçesine gezi düzenledik. Hayvanları tanımaya yönelik gerçekleştirdiğimiz geziye 100 engelli vatandaşımız ve yakınları katıldı. Engelli vatandaşlarımızı etkinliklerimizde bir araya getirerek hayat ile bağlarını koparmamaları için çalışıyoruz. Onları mutlu edecek programlarımızı düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Engelli vatandaşlar gezi dönüşünde Büyükşehir Belediyesi’ne geldi. Başkan Zeki Toçoğlu engelliler ve yakınlarını kapıda karşıladı. Engellilerle tek tek ilgilenen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerimizin her zaman yanındayız. Onların hayata daha fazla tutunmaları ve mutlu olmaları için elimizdeki tüm imkânları kullanarak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Programlar düzenlemeye devam edecek” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]