Elleriyle yaptıkları yiyecekleri Şırnak'a gönderdiler

Karasu Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Yiyecek ve İçecek Bölümü Öğrencileri Şırnak’ın İdil ilçesinde görev yapan emniyet personeline elleriyle hazırladıkları yiyecekleri gönderdi.

Son zamanlarda terörle mücadelede sıkça adı duyulan Şırnak ili İdil ilçesinde görev yapan emniyet personeline destek olmak amacıyla Karasu Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri anlamlı bir girişimde bulundular. Okulun yiyecek ve içecek bölümü öğrencileri, zor şartlarda görev yapan polis memurları için kendi elleriyle yiyecekler hazırladılar.

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalık’ın onayının ardından Okul Müdürü Ahmet Bayrak öncülüğünde, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenleri Fatih Aydın, Hüseyin Kaya ve 12. Sınıf öğrencileri hazırladıkları birbirinden farklı kuru pasta, sarma ve tatlı çeşitlerini polis amcalarına gönderdiler.

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalık; “Şırnak İdil ilçesinde görev yapan Emniyet Personeline, Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Bölümü Öğrencilerince yapılan yiyecekleri gönderiyoruz. Talebimize gönülden destek veren okul idaresi, öğretmen ve özellikle sevgilerini katarak yiyecek hazırlama duyarlılığında bulunan öğrencilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]