Ekonomi Zirvesi sonuç raporu açıklandı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından şehrin karar vericileri ve iş dünyası temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen Ekonomi Zirvesi’nde tamamlanan SWOT Analizi’nin sonuç raporu açıklandı.

Zirveye katılan kişi ve kurumlar rapor sonuçlarına göre çalışmalarına yön çizecek. Programın başarılı sonuçlar getireceğine olan inancını vurgulayan Başkan Kösemusul, “Büyük sorunlara sahip bir şehir değiliz. Eksiklerimizi ve yol haritamızı hep birlikte belirledik, avantajlarımızı nasıl değerlendireceğimizi konuştuk. Sakarya’mızın geleceği inşallah çok daha güzel olacaktır.” dedi.

Sakarya’nın son yıllardaki gelişim atağına iş dünyası adına katkı sunmak hedefiyle başarılı birçok çalışmayı hayata geçiren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), iki yılda bir gerçekleştirdiği stratejik plan toplantısı programında bu yıl değişikliğe giderek Ekonomi Zirvesi başlığında, şehrin karar vericileri ve iş dünyası temsilcilerinin de katılımlarıyla Antalya’da gerçekleştirdi. NTV program yapımcısı Ahmed Arpat moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda tamamlanan SWOT Analizi’nin sonuç raporu açıklandı.


Şehrin Geleceği Daha Güzel Olacak

Zirve ile ilgili açıklamalarda bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul programa katılan şehrin dinamiklerine teşekkür etti. Kösemusul, “Valimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Rektörümüz ve iş dünyamızın temsilcileriyle 9 ayrı masada Sakarya’mızın güçlü ve zayıf yönlerini, dış çevreden gelen fırsat ve tehditleri içeren SWOT Analizi’ni tamamladık ve bu analizden hareketle şehrin dinamikleri ilimizin zayıf yönleri ve tehdit unsurlarını geliştirmeye yönelik iyileştirme önerileri ve bu konuya ait görüşlerini dile getirmiş oldular. Sakarya’mızın hamdolsun büyük problemleri yok ve geleceği çok parlak. Tüm meseleleri konuştuk, yol haritamızı birlikte tamamladık, çok teşekkür ediyorum. İnşallah sorunları hep birlikte hızlı bir şekilde çözeceğiz. Şimdi daha çok çalışma vakti. İş dünyası olarak üzerinde yoğunlaştığımız konular sonuç raporunda yerini aldı. Üzerimize düşen sorumluluk doğrultusunda çalışmalarımızı hızlandıracağız. Birlik ve beraberlikle yeni programlar da hazırlayacağız. Sakarya’mızın geleceği inşallah çok daha güzel olacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İşte o rapor

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]