Eğitim Bir-Sen'de ''Toplu Sözleşme'' hazırlıkları

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube yönetim kurulu üyeleri haftalık ilçe ziyaretleri kapsamında Erenler ilçesinde yaklaşık on okulda üyeleri ile buluştu.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen, Erenler ile birlikte bu yıl 12 ilçemizde üyelerimizle buluşmuş olduk. Okul ziyaretlerimizin en önemli iki ayağından birisi olan öğretmenler odasında üyelerimizin dertleri sıkıntıları talepleri ile ilgili sohbetlerimiz çok verimli geçti. Diğer bir önemli husus ise ziyaret edemediğimiz okullardaki üyelerimiz ile mesai sonrası merkezi bir yerde çay sohbetimiz idi.

Okul ziyaretlerimizde öğretmenlerimizin ihtiyaçları ve özellikle toplu sözleşme beklentileri talepleri üzerinde yoğunlaşarak çözüm önerileri sunuyoruz. Üyelerimizi dinliyoruz, notlarımızı alıyoruz. Mevcut haklarımızı muhafaza edip artırarak devam ettirmek istiyoruz.

İdealleri olan, medeniyetimizin yeniden ihya ve inşası konusunda sözü ve gücü olan, gücünü ve birikimini teşkilatlarından alan, sorun çözen, kazanım üreten, mağdur ve mazlumların sesi olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Kurulduğumuz günden bu yana insana dair her şeyi önceledik. İnsanların en hayırlısı insana faydalı olandır anlayışını içeren kültür ve medeniyet değerlerimizi referans alarak sendikacık yaptık.

Planlı, programlı hareket eden, aynı dili konuşan bir teşkilatın başarılı olmaması için bir neden yoktur. Bu anlayışla ilçe ve işyeri temsilcilerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz, çalışmalarımızı gözden geçiriyoruz. Daha iyiye ulaşmak için bu elzemdir dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]