Eğitim-Bir-Sen, üyelerini öyle bir yere götürecek ki

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı yarı yıl tatilinde, üyelerine özel indirimli tarife ile Umre’ye Kocaeli Köseköy Havaalanı'ndan uçak kaldıracak.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi, 'Sosyal Sendikacılık' anlayışı gereği üyelerine çeşitli organizasyon ve faaliyetlerle hizmet sunmakta. Üyelerinin ve üye yakınlarının özel ve uygun fiyatlarla kutsal topraklara gitmesi için umre ziyareti düzenliyor.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen; '4 gece Medine 9 gece Mekke olmak üzere 13 gece 14 gün sürecek Umre Programına, sendikaya özel olarak Kocaeli Köseköy Havaalanı'ndan hareket edilecek. Mekke ve Medine de konforlu ve yakın oteller ve lüks servisler ile herkesin memnun olacağı güzel bir program olacağını düşünüyoruz. 2-3-4 kişilik oda tercihlerine ve varsa çocukların yaş gruplarına göre en uygun fiyat tarifeleri ve diğer teknik bilgiler için üyelerimizi sendika binamıza bekliyoruz. Tüm üyelerimizi ve üyelerimizin referans olacağı arkadaş akraba komşu ve yakınlarını bu kutlu yolculuğa davet ediyoruz' dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]