Eğitim-Bir-Sen işyeri temsilcileri ile eğitimlere başladı

Eğitim Bir Sen Sakarya Şubesi olarak 1. Sendika Formatörlüğü Eğitim Programı Geyve Pamukova Taraklı işyeri temsilcileri ile yapıldı.

17:30 - 21:00 saatleri arasında süren toplantının açılışında bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Murat Mengen, “Amaca ancak örgütlü mücadeleyle ulaşılır. Elde ettiğimiz kazanımlar, örgütlü mücadelemizin eseridir. Tarihi kazanımlarla taçlandırarak ulaştığımız bugünkü nokta, inanç, duygu ve gönül birliğiyle, birlikte yürüttüğümüz kararlı mücadelenin sonucudur ama hak ederek, ter akıtarak, birbirimize tutunarak geldiğimiz bu nokta asla yeterli değildir. Bizim davamız her türlü gündelik hesap ve çekişmenin ötesinde, ilerisinde millet davası, medeniyet davasıdır. ‘Öncü medeniyet’ idealimiz, hayallerimizi, özlemlerimizi ve hedeflerimizi tüm sınırları, sınıfları aşan bir nitelikle genişletiyor. Aldığımız eğitimler hayata geçirildiğinde gerçek anlamını ve karşılığını bulur, sendika içi eğitimler örgütlü birlikteliklerin yürüyüşüne canlılık, dirilik katar” şeklinde konuştu.

Mengen teşkilat eğitiminin önemine dikkat çekerek, “Vizyon belgemizde açıkladığımız işimize, içimize ve dışımıza yolculuğun her bir aşamasında mesafe kat ederek yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Bu kapsamda planladığımız teşkilat eğitimlerimiz kademe kademe ilerleyerek devam ediyor. Sakarya’mızda ve ülkemizde daha nitelikli bir sendikacılığın icra edilmesi, sendikal bilincin artması için teşkilat eğitimlerimiz yeni bir aşamaya gelmiştir. Eğitim programlarımız iş yeri temsilcileri için planladığımız ‘Sendika Formatörlüğü Eğitim Programı’ hizmet sendikacılığımızı alanda daha diri tutacaktır” dedi.

Sendika iş yeri temsilcileri eğitim programı Ali Akıllı’nın Kazanımlar sunumu ile başladı. Fuat Özgen Teşkilat Kültürü ve Adem Arslan Algı Yönetimi ile sona erdi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]