Eğitim Bir-Sen ilk ziyaretini yaptı

Eğitim Bir-Sen Sakarya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ilk ilçe ziyaretlerini Kocaali’ye yaptılar. Okul ziyaretlerinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakamlık ve Belediye Başkanı ziyaretlerini de gerçekleştirdi.

Eğitim Bir-Sen Sakarya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Kocaali’de; Kocaali Anadolu Lisesi, Abidin Serhoş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kocaali İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu ile Beşevler Ortaokulu öğretmenleri ziyaret edilerek öğretmenler ile istişarelerde bulundu. Öğretmenlerin sıkıntılarını dinleyen şube yönetimi çözüm önerilerinin üzerinde durdu.

Eğitim Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen; Öncelikle 15 Temmuz sürecinde devletimizin yanında dimdik yer alan teşkilatımı kutluyorum. Geçen yıl tüm ilçelerimizde teşkilat toplantıları ve üye çalışmaları yapmıştık. Bu yıl da aynı şekilde teşkilat ve istişare toplantıları yapacağız. Üyelerimizi dinleyeceğiz, onların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı yürüteceğiz . Bugün Kocaali ziyaretimizde okullarımızı, öğretmenlerimizi, kaymakamımızı ve belediye başkanımızı ziyaret ettik.

Mengen; 'Yaklaşık 10 bin öğretmene sahip olan Sakarya’mızda 5150 üyemiz ile şehrin en büyük sivil toplum kuruluşuna yakışır şekilde çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Üyelerimizin ekonomik sosyal ve özlük haklarının yanı sıra insani yardım çalışmaları da yapıyoruz. Daha önce Suriye’ye bir tır un yardımı ve nakdi yardımda bulunmuştuk. Ayrıca yetim kampları için atkı bere eldiven kampanyası düzenlemiştik. Yakın zamanda teşkilatımızla birlikte inşallah Suriye’ye yeni bir tır yardım daha göndereceğiz. Her sınıfın bir yetim kardeşi var projesinin ortağıyız ve tüm kalbimizle bu projenin arkasındayız' dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]