Ege Kimya tarafından yaptırılan okul açıldı

Arifiye’de Ege Kimya tarafından yaptırılan ortaokulun açılışı yapıldı.

Ege Kimya tarafından Aşağı Kirazca Mahallesi'nde yaptırılan ortaokulun açılış törenine

Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu,  Ege Kimya Genel Müdürü Metin Mansur, protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Tören, halk oyunları gösterisi ile başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, törende yaptığı konuşmada,  eğitimin her dönem ülkenin en öncelikli meselelerinden biri olduğunu kaydederek, çocukların fırsat eşitliği içerisinde eğitim öğretim imkânlarından faydalanmaları yolunda büyük çaba harcadıklarını ifade etti. 

Ege Kimya Genel Müdürü Metin Mansur ise sosyal sorumluluk projelerine her zaman maddi ve manevi destek vermeye çalıştıklarını belirtti.

Vali Hüseyin Avni Coş da okulun öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olması temennisinde bulundu. Bu tür projelerin örnek olması gerektiğini dile getiren Coş; "İnşallah sanayi kuruluşlarımız, ekonomik işletmelerimiz, hayırseverlerimiz böyle güzel bir okul yaparak, yaptırarak hem topluma karşı olan sosyal sorumluluk görevlerini yerine getirmiş olurlar hem de ebediyen isimlerini ölümsüzleştirerek bu okullardan yetişecek öğrencilerin hafızasında yer edinme fırsatı bulurlar." dedi.

Konuşmaların ardından Vali Coş ve diğer protokol üyeleri okulu gezdiedildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]