Dursun Ali Dal, adaylıktan geri çekildi

Genel Merkez tarafından AK Parti Ferizli İlçe Başkanlığı'na aday gösterilen Dursun Ali Dal, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

İşte o açıklama:

"İçimdeki memleket sevdası, milletimize karşı duyduğum hizmet aşkı ve Ak Parti Genel Merkezi'nin yapmış olduğu geniş istişareler sonucu şahsım üzerinde karar kılınmasıyla Akparti Ferizli İlçe Başkanlığına aday oldum.

Adaylığım açıklandıktan sonra daha önceki görevlerimde büyük hizmetlerde bulunduğum Ferizli'de bu gelişme halk tarafından takdirle karşılanmıştır. Ancak bazı çevreler şahsıma yönelik mesnetsiz yakıştırmalarda bulunarak, buradan hareketle milletimizin gönlünde taht kurmuş Ak Parti'mize zarar vermek niyetinde olduklarını görmekteyim.

İyi niyetten yoksun bu girişimlerin, gerek şahsıma gerekse Ak Partimizi yıpratmasına izin vermek istemediğimden , Ak Parti Ferizli İlçe Başkanlığı adaylığımdan feragat ediyorum. Bana teveccüh gösteren Ak Parti Genel Merkezi'ne, Parti büyüklerime, yol arkadaşlarıma ve Ferizlili hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunar, her daim milletimizin ve Ak PArti'nin hizmetinde olduğumu belirterek keyfiyeti kamuoyuna saygılarımı sunarım.

Dursun Ali Dal"

 

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]