Dünya ve Avrupa Şampiyonlarında yarışacaklar

Özel Şahin Okullarında öğrenim gören Efe Mert Kılıç Dünya Olimpiyatlarında, Emre Akın Kaptan ise Avrupa Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek.

Geçtiğimiz günlerde Çorum’da düzenlenen Satranç Turnuvasında Efe Mert Kılıç Gençler Türkiye 1.liği, Emre Akın Kaptan Küçükler Türkiye 3.lüğü başarısını elde ederken, okulun sporcu öğrencilerinden Doruktan Kızıltuğ Marmaris’te düzenlenen Yüzme Şampiyonasında Küçükler Türkiye 2.si oldu.

Başarılı sporcular Beden Eğitimi Öğretmenleri Rahşan Paker ve Yusuf Aslan’la birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Şampiyon öğrencileri tek tek tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, sporun hayatımızın her döneminde çok önemli bir yeri ve faydası olduğunu belirterek, eğitimlerini aksatmamak kaydıyla her öğrencinin bir spor dalıyla ilgilenmesini öğütledi. Kendisinin de okul yıllarında sporla yakından ilgilendiğini belirten Kuntoğlu, sporun yanısıra öğrencilere kitap okumaları konusunda da önemli tavsiyelerde bulundu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]