Dr. Güleryüz sağlıklı zayıflama yöntemini anlattı

Aşırı kilolular veya kilo sorunu çekenler; Dr. Güleryüz ile ameliyat olmadan, ilaç kullanmadan, günde 3 öğün yemek yiyerek, sağlıklı zayıflayacak.

Dr. Güleryüz Sakarya’da
2012 yılında İstanbul’da Metabolik Balans ile tanışan Dr. Şebnem Güleryüz, önce kendi sağlığı ile denediği bu programı, bir çok danışanıyla başarıya ulaşması sonucu Sakarya’ya taşımaya karar verdi. 

Metabolik Balans nedir?
Aşırı kilolular veya kilo sorunu çekenler; Dr. Güleryüz’ün Metabolik Balans beslenme programı ile ameliyat olmadan, ilaç kullanmadan, günde 3 öğün yemek yiyerek, İnsülin direnci ortadan kalkarak, hem sağlıklı zayıflayacak, hem tekrar kilo almayacak. Metabolik Balans, günümüzün en büyük sağlık problemlerinden olan obezite, insülin direnci, Hipoglisemi, Tiroid hastalıkları, yüksek kolesterol gibi Metabolik hastalıkların tedavisinde destek rolü olan tıbbi, bilimsel verilere dayalı son derece etkili bir beslenme programıdır. Aşırı kilonun kanser riskini artırdığı, şişmanlığın yakın gelecekte kanser ve diğer başka hastalıklardan ölümlerin artmasında önemli bir unsur olduğu bilinen bir gerçektir. 

Beslenme alışkanlığı değişecek
Metabolik Balans beslenme programının, kişinin sağlık durumu, laboratuar tahlilleri ve fiziksel özelliklerini göz önüne alınarak kişiye özel olarak hazırlandığını ifade eden Dr. Şebnem Güleryüz; “Bu program sayesinde beslenme alışkanlıklarınız değiştirilerek daha sağlıklı, daha dengeli ve sadece size özgü bir beslenme alışkanlığı kazanmanız hedeflenmektedir. ‘Vücut kimyanız’ göz önünde bulundurularak size en uygun ‘besin maddeleri’ seçilmekte ve böylece Metabolik dengenizin oluşması hedeflenmektedir. Sizin için sağlıklı ve gerekli olan besinleri, vitamin ve mineralleri içeren gıdaları tüketmenizin yanı sıra, metabolizmanızın dengede kalabilmesi için ihtiyaç duyduğunuz besinleri de almanız sağlanmaktadır” dedi. 

İnsülin direnci ortadan kalkıyor
Metabolik balans tedavisinde ki öncelikli amacın insülin direncini kırmak olduğunun altınız çizen Dr. Şebnem Güleryüz; “İnsülin direnci başta kilo alımı olmak üzere kolesterol ve damar sertliği gibi sorunları beraberinde getirir. Düzensiz ve sağlıksız beslenme nedeniyle oluşan hipoglisemi (ani şeker düşmesi) yemek yedikten birkaç saat sonra el ayak titremesi ve soğuk terleme şikayetlerin ortaya çıkmasına neden olur. Metabolik balans ile kişinin insülin salınımını dengede tutmak ve aşırı insülin salınımından korumak mümkün olmaktadır. Vücutta yağ üretimi azalır, yağ yakımı artar ve kişilerin daha hızlı bir şekilde kilo vermesi sağlanır.  Metabolik balansla fazla kilo ya da insülin direncinin yol açtığı birçok Metabolik rahatsızlıktan herhangi bir ilaç ya da yan ürün kullanmadan kurtulmak mümkün olabilmektedir. Ayrıca bir çok diyet sonrası karşılaşılan hızlı kilo verdikten sonra yine aynı hızla kilo almanıza yol açan ‘yo yo’ etkisi metabolic balans sisteminde görülmez hale geliyor” diyerek bilgilendirdi. 

Metabolik balans programı kimlerde başarı sağlıyor?
Dr. Şebnem Güleryüz; Kendi isteğinizle kilo vermek veya almak için kesin bir çözüme ihtiyaç duyuyor ve özellikle de bunu sağlıklı bir şekilde başarmak isteyenler. Fazla kilo ya da beslenme bozukluğu nedeniyle ‘şeker hastalığı, reaktif hipoglisemi, uyku apnesi, romatizma, kolesterol yüksekliği, kronik migren,  yüksek tansiyon gibi bazı sağlık sorunları olanlar. Hangi yaşta olursanız olun, enerji dolu, canlı ve formda olmak isteyenlerin kendilerine Yenidoğan Mahallesi Saraybosna Caddesi 1522 Sokak No 53 D:1’deki adresine bizzat gelerek www.drguleryuz.com internet adresine girerek veya 2779999 ve 05302204236 nolu telefonu arayarak, detaylı bilgi alınabileceğini bildirdi. 

Kişi ile birebir ilgileniyor
Metabolik Balans için Dr. Güleryüz ile görüştükten sonra izleyeceğiniz yol ise oldukça basit olduğunu hatırlatan Dr. Şebnem Güleryüz; “12 saatlik  açlık sonrasında sizden istenilen tahlilleri yaptırmanız gerekiyor. Obezite ve insülin direncinde son derece önemli olan  karaciğer enzimleri, böbrek fonksiyonları, vücudun enflamasyon kriterleri, safra kesesi, pankreas salgısı, bazı vitaminlerin oranları, kan sayımı ve Tiroid fonksiyonlarınıza  bir nevi check up’ınıza bakılıyor. Tetkik sonuçlarının  Almanya’daki merkez tarafından değerlendirildikten sonra  size, parmak izi kadar kişiye özel bir beslenme programı hazırlanıyor. Bu süreçte psikolojik olarak hazır olmanız da son derece önemli. İstekli ve kararlı olduğunuz takdirde  Dr. Güleryüz ile her hafta yapacağınız görüşmelerle hem keyifle kilo verecek hemde sağlığınız ile ilgili eğitim almış olacaksınız. Vücudunuzun yapısının değişip yağlarınızın  eriyip gittiğini görecek, cildinizin eski parlaklığına geri döndüğünü, halsizliğinizin azalıp yaşam enerjinizin artığını hissedeceksiniz” diyerek, herkezi bu sağlıklı yaşama davet etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]