DP Taraklı İlçe Başkanlığı'na atanan Kara'ya ziyaret

Demokrat Parti İl Başkanı İsmail Ergül, Demokrat Parti Taraklı İlçe Başkanlığı'na atanan Yusuf Kara’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunarak atama yazısını verdi.

Şubat ayında yapılan Demokrat Parti (DP) 12. Büyük Olağan kongresi ardından DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’la yoluna devam eden Demokrat Parti il teşkilatı, ilçe teşkilatlarını yeniden yapılandırmaya geçti. 2019 seçimlerine iddialı bir şekilde zemin hazırlığı içerisine giren DP Sakarya İl Teşkilatı, Taraklı İlçe Başkanlığı'na Genel Merkezin onay yazısıyla Yusuf Kara’yı atadı.

Yeni görevinde başarılar dileyen DP il Başkanı İsmail Ergül,” Başkan Kara ve yeni yönetim bundan sonra inşallah Taraklı ilçesinde güzel çalışmalar yapacağını inanıyorum. Genel Başkanımız Gültekin Uysal ile birlikte Türkiye ve Sakarya’nın geleceği için var gücümüzle çalışacağız. Önümüzdeki 2019 yerel seçimlerine hazırlık çerçevesinde tüm ilçelerimiz yeniden yapılandırmaya geçildi. Bunun bir örneği ise Taraklı ilçesinde gerçekleştirdik.” dedi.

Taraklı İlçe Başkanlığına atanan Yusuf Kara’nın yeni yönetim listesi şöyle; “Vedat Özkan, kazım Arıcı, Mehmet Esen, Orhan Koçtan.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]