'Dolar bozdurma' kampanyasına Taraklı da eklendi

Taraklı’da bir ayakkabı boyacısı '200 dolar' bozdurana ayakkabı boyuyor, Çuhadar ve Bulut Pastanesi ise 500 dolar bozdurarak makbuzunu getiren vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıtıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşlar ve esnafın desteği artarak devam ediyor.

Bu kampanya Taraklı’da da büyük ses getirdi

Taraklı’da ayakkabı boyacılığı yapan İbrahim Oruçoğlu 200 Dolar bozdurup makbuzunu getirene vatandaşların ayakkabılarını ücretsiz boyarken Çuhadar ve Bulut Pastanesi ise 500 Dolar bozdurarak makbuzunu getiren vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıtıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine kampanyaya destek vermeyi kararlaştırdığını söyleyen ayakkabı Boyacısı İbrahim Oruçoğlu,’’ Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı benim çok dikkatimi çekti. Doların yükselmesi biz esnafları çok kötü yönde etkiliyor, bizle birlikte halkı da çok etkiliyor. O nedenle böyle bir kampanya yapmaya başladım. 200 dolarını bozdurup faturasını bize getirenin ayakkabısını boyuyorum ‘’Dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]