Dolandırılan Kaymakam halkı uyardı

Sakarya’nın Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam son zamanlarda ilçede yaşanan bazı dolandırıcılık olayları karşısında vatandaşları daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kendisinin de 2009 yılında internet bankacılığı dolandırıcılığına maruz kaldığını kaydeden Gürçam, vatandaşların en ufak şüphede güvenlik güçlerini haberdar etmelerini istedi.

Son günlerde Karasu ilçesinde yaşanan bazı dolandırıcılık olayları üzerine ilçe Kaymakamı Şafak Gürçam vatandaşları her türlü dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Kendisinin de 2009 yılında internet bankacılığı dolandırıcılığına maruz kaldığını, bunun üzerine başlattığı hukuk mücadelesinin geçtiğimiz ay sonuçlandığını ve davayı kazandığını belirten Kaymakam Gürçam, “Bunun zor ve meşakkatli bir süreç olduğunu biliyorum. Bu yüzden en güzeli başından her türlü tedbiri alarak dolandırıcılık mağduru olmamak” dedi.

Kaymakam Gürçam, “Vatandaşlarımızın başta kontur dolandırıcılığı olmak üzere kapıdan satış dolandırıcılığına karşı uyanık olmalarını istiyor ve şüpheli durumlarda hemen güvenlik güçlerine haber vermeleri gerektiğini hatırlatıyorum” şeklinde konuştu.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]