Doğa yürüyüşleri start aldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Doğa Yürüyüşleri’nin 70’incisi Serdivan Kırantepe parkuru ile başladı. Katılımın ücretsiz olduğu sezonun ilk yürüyüşünde doğaseverler, 12 kilometre yürüyerek muhteşem manzaranın keyfini çıkardı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen doğa yürüyüşleri Kırantepe parkuru ile başladı. Bu yıl 70’incisi düzenlenen doğa yürüyüşleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Kent Meydanı önünde buluşan doğaseverler, Büyükşehir Belediyesine ait ulaşım araçları ile Kırantepe Geçişi’ne vardı. Doğaseverler, 12 kilometrelik yürüyüş parkuru boyunca güzel havanın ve Kırantepe Geçişi’nin eşsiz manzarasının tadını çıkardı.

"8 Parkur Daha Var"

Doğa yürüyüşlerinde kalan parkurlar ise şöyle; 7 Nisan İnönü – Ercova Yaylası, 14 Nisan Sülüklü Göl, 21 Nisan Kılavuzlar – Sultanpınar Yaylası, 28 Nisan Turnalık Yaylası, 5 Mayıs Kıranyurt Yaylası, 12 Mayıs Oflak Dağı, 26 Mayıs Soğucak Şelalesi, 2 Haziran Kulfallar – Maksudiye.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]