Direnişten Dirilişe 15 Temmuz

Erenler Belediyesi bünyesinde yayımlanan hizmet tanıtım dergisi, FETÖ’nün darbe girişimine karşı milletin sergilediği destansı direnişe özel sayı hazırladı.

Erenler Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre hizmet tanıtım dergisinin Ağustos ayı özel sayısında, FETÖ’nün darbe girişimi ile Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı tehdidin milletçe nasıl bertaraf edildiği ve bundan sonraki sürecin nasıl şekilleneceği analiz edildi. Yorum, görüş, belediyenin yapmış olduğu çalışmalar ve olay sırasına göre 15 Temmuz’u mercek altına alan dergi, dakika dakika darbe girişimi kronolojisi ve zengin görselliği ile okuyucularına arşivlik bir sayı sunuyor. Darbe girişimi sırasında şehit edilenler ve direniş kahramanları da özel sayfalarla dergide anılıyor.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, derginin yeni sayısında “15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında saf tutan milletin nasıl kıyama durduğunu” anlattı. Öztürk; 15 Temmuz’da FETÖ’nün asker kılığına girmiş hainleri ülkemizin birliğine, beraberliğine ve dirliğine kast ederek adice bir darbe teşebbüsünde bulundular. Sizler bu hain kalkışmanın ilk anından itibaren bu adice darbe kalkışmasına karşı durarak büyük bir vatanseverlik örneği gösterdiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz de sizlerle birlikte Erenler olarak bu hain darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren sahada olduk. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından evlerinize dönün emri gelene kadar da sahalarda olmaya devam ettik. Zira gün meydanları boş bırakmama, milli iradeye ve milli egemenliğe sahip çıkma günüydü. Bir kez daha milletin iradesine darbe vurulamaz diyerek tankların, silahların önüne geçerek hain darbe girişimine dur diyen başta Erenlerli kardeşlerime ve tüm milletimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]