Dikkat! Son güne bırakmayın

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, tütün mamulleri ve alkollü içeceklerin satışına ilişkin, bayilerin alması gereken ruhsatların yenilenmesi için son tarihin 25 Mart Cuma olduğunu hatırlattı.

Son günlerin yoğun olacağının göz önüne alınarak ruhsatları yenileme çağrısında bulunan Başkan Akdardağan, “Tütün mamulleri ve alkollü içkilerin satışına ilişkin ruhsatların yenilenmesi için odamızca yürütülen işlemler için son tarih olan 25 Mart 2016 Cuma’dır. TAPDK uygunluk belgesi sahibi satıcılar süre uzatım işlemleri esnasında mevcut satış belgesinin asıl suretini ve işlem bedelini ödediklerine dair dekontu, Yetkili Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ibraz etmek ve süre uzatım işlemini satış belgelerinin üzerinde gösterilmesini sağlamak zorundadırlar. Bunun için 25 Mart Cuma günü odamızca yürütülecek işlemlerin son günüdür. Ancak yenileme işlemi 31 Mart Perşembe günü mesai bitimine kadar devam edecektir” dedi.

Satış belgesi bedellerinin odanın resmi internet sitesi üzerinden yayınlandığına dikkat çeken Başkan Akdardağan, “Süre uzatım işlemi yaptırmayan satıcılar, faaliyete devam etmek istemeleri durumunda yeniden belge alacaklardır. 25 Mart tarihinden sonra işlemler odamızca yapılmayacaktır. Bu tarihten sonra işlem yaptıracaklar, bizzat kendilerini işlemlerini takip edecekler. İlk defa satış belgesi talebinde bulunacaklardan da aynı bedeller alınacaktır. Mağdur duruma düşmemek için yenileme işlemlerini son günlere bırakmayın” şeklinde konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]