Dev Adamlar Afyon'a şans tanımadı

A.G.Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı, Afyon Belediyespor'u 89-78 yenerek, zirvedeki yerini korudu.

Adapazarı Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakayı İl Jandarma Alay Komutanı Emin Dursun, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cevdet Elyıldırım, Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar , Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı yöneticisi Akgün Altuğ ve çok sayıda basketbolsever izledi Sakarya B.Ş.B. Basketbol takımı müsabakaya 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi minnetle anıyoruz pankartı ile çıktı.

Astra Group Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı yeni Koç Selçuk Ernak önderliğindeki müsabakada Afyon Belediyespor’u 89-78 yendi.

Ruhi Nezihi Soydan’ın baş hakem Uğur Özen ve Orkun Yurttaş’ın yardımcı olarak görev yaptığı müsabakanın gözlemciliği ise Alpay Alev yaptı.

Müsabakanın ilk periyodunu A.G.Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı 23-19 geride tamamladı. 2 . Periyotda toparlanan temsilcimiz , devreyi 47-42 önde tamamladı. A.G. Sakarya B.Ş.B. Basketbol takımı , afyon Belediyespor karşısında son çeyreğe 63-62 önde girdi. Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor , Afyon Belediyespor’u 89-78 yenerek liderliğini 29.haftaya taşıdı.

Doğukan Şanlı, Fikret Can Akın, K.K.Yanku, Yiğitcan Turna, C.D. Harris, Kerem Gönlüm, Hakan Yapar, Kerem Özkan, Charles Jackson, Tufan Önen ve Alper Saruhan’la parkede başarı arayan Sakarya B.Ş.B. Basketbol takımında Yiğitcan Turna (16 ) , Kerem Gönlüm (16 ) , C.D. Harris ( 13) , C. Jackson (2) , Hakan Yapar (11 ) ,Fikret Can Akın (10) Doğukan Şanlı (4 ), Tufan Önen (6) ve Alper Saruhan (6) Sayı ile oynadı.

Afyon Belediyespor’da ise bir dönem Sakarya B.Ş.B. basket takımında oynayan Hadi Özdemir (16) sayı ile oynadı. Afyon Belediyespor’da O.Douby (22) sayı ile müsabakanın en skorer oyuncusu oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı, 29nci hafta müsabakasında İstanbul Beylikdüzüspor deplasmanına gidecek. Müsabaka 22 Martta Gazanfer Bilge Spor salonunda oynanacak.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]