Demir Adamlardan 'Hentbol' şenliği

Yeni spor salonunda düzenlenen 16 Demir Adam Mini Hentbol şenliğine Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Meclis Üyeleri Hüdaverdi Bahadır, Vural Tutkun, Yaşar Aygüneş, AK Parti Meclis Üyesi Ahmet Kavakçı, Adem Sefa, Jandarma Teğmen Ramazan Küçüktepe, Eski Milletvekili Ali İnci, İlçe Spor Müdürü Erkan Güleryüz, İlçe Halk Eğitim Müdürü Necati Tan, Karate Federasyon Dünya Karate Federasyonu (WKF) Hakem Kurulu üyesi Uğur Kobaş, Karate İl temsilcisi Aykut Duman, Öğretmenler, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şölene İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’ın katılmaması ise dikkat çekti.

Sunuculuğunu Dünya Karate Federasyonu (WKF) Hakem Kurulu üyesi Uğur Kobaş yaparken program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Kalyoncu’dan Teşekkür

Açılış konuşmasını yapan Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Osman Kalyoncu böyle güzel bir gece düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Yiğit’e, Antrenör Bertan Kılıç’ın yanı sıra katılan herkese teşekkür etti.

25 yıl sonra Şenlikte Buluştular

Hentbol şöleninde Sakarya Veteran takımı ile Veteran takımında yer alan MHP İlçe başkanı Turgut Babaoğlu, Öğretim Üyesi Osman Kalyoncu ve bir çok ismin yer aldığı Hendek Veteran takımı gösteri maçı yaptı.

Sakarya Veteran: 18

Hendek Veteran: 14

Hakemler: Asil Yontar, Osman Gönüllü

Sakarya Veteran: Sadi, Tevfik, Hasan, Kerim, İsmail, Pirağa, Sabri, Yavuz, Ersan

Antrenör: Metin Öztürk

Hendek Veteran: Hasan Şimşir, Koray, İnci, Osman Kalyoncu, Turgut Babaoğlu, Bertan, Osman Babacan, Boğaçhan, Ömer, Hakan, Ufuk, Yaşar, Murat, Erdal, Göksu, Harun, Adem, Erol, Hüseyin

Antrenör: Murat Yiğit

Veteran takımlarının gösteri maçının ardından Hendek Folkem grubu halk oyunları oynadılar. Folklor gösterilerinin ardından Minikler ve Yıldızlardan oluşan takımlar maç yaptı.

Ş.Mahmutbey, Gaffar Okkan, Hatem Okulları, Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri minik takımları aralarında gösteri maçı keyifle izlendi. Miniklerin heyecanı ve performansları salonda yerlerini alan izleyicilerinde takdirini aldı.

Hentbol şöleni sonunda Minik Hentbol takımlarına verilen Madalyalar ile sona erdi.

Geleneksel Hale Gelecek

Program sonrası Hentbol Şölenini düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Yiğit böyle güzel bir gecede katılımın yoğun olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Hentbol şenliğimizi geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bu Hendek tarihimizde ilkini gerçekleştirdiğimiz Hentbol Şenliğinde bizlere destek olan İlçe Halk Eğitim Müdürümüz Necati Tan’a gecede bizleri onurlandırarak katılım sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

25 Yıl Dostluklar Pekişti

Hentbol şenliğinin ardından Hendek’te 25 yıl önce kurulan Hentbol takımında yer alan Veteranların tekrar bir araya gelmesi ve gösteri maçı oynamasının ardından dostluklarını Atlantis Restaurant’ta MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu2nun verdiği yemekle pekiştirdiler.

Sakarya ve Hendek Veteranlarının birlikte katılımı ile gerçekleşen yemek sonrası 25 yıllık dostluklarını pekiştiren Veteranlar çaylarını yudumlayarak keyifle sohbet ettiler.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]