D-650 karayolunda can pazarı

Geyve D-650 karayolunda bir yolcu midibüsü kar nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Araçta sıkışan bir yolcu itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarıldı. Karayolunn her iki yönü kaza ve kayan araçlar nedeniyle ulaşıma kapandı. Yolu açma çalışmaları devam ediyor.

Ulaşıma kapandı

Geyve İlçesi D-650 karayolunun Dereköy mevkii Bilecik yönünde bir yolcu midibüsü kayarak devrildi. Kazada ilk bilgilere göre 4 kişi yaralandı. 1 kadın yolcu araçta sıkıştı. Kaza yerine çok sayıda ambulans itfaiye polis ekibi sevk edildi. Araçlardan çıkarılan yaralılar Geyve ve Pamukova'daki hastanelere kaldırıldı. Araçta sıkışan kadın yolcu itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle karayolunun Bilecik yönüünde uzun araç kuyrukları oluştu. Adapazarı yönü ise kayan TIR'lar nedeniyle ulaşma kapandı. Karayollarına bağlı ekipler yolda küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Minibüsteki can pazarı böyle görüntülendi:

 

Saat 22.00 itibariyle D-650 karayolu

Adapazarı Bilecek yolu Geyve kesiminde kayan araçlar nedeniyle çift yönlü ulaşıma kapandı.

D-650 karayolunun iki yönünde de kilometrelerce araç kuyruğu oluşu. Karayolunda greyderler küreme çalışması yapıyor. Karayolları ekipleri de tuzlama çalışması yapıyor. Karayolunu trafiğe açmak için çalışmalar devam ediyor.

Bu arada kaza sonrası olay yerine giden muhabirimiz, yolun trafiğe kapanmasıyla birlikte karayolunda mahsur kaldı.

Yaklaşık 3.5 saat ulaşıma kapalı kalan D-650 karayolu kar küreme ve tuzlama çalışmalarının ardından her iki yönde ulaşıma açıldı.

D-650 karayolunun Devebağırtan mevkiinde bir midibüsün bariyerlere çarparak karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen kaza sonrası karayolunun Bilecik yönü kaza nedeniyle Adapazarı yönü de kayan araçlar nedeniyle ulaşıma kapanmıştı. Karayolunun her iki yönünde kilometrelerce araç kuyruğu oluşmuştu. İstanbul'u Sakarya Bilecik üzerinden Antalya'ya bağlayan karayolunda yaklaşık 3.5 saat süren esaret sona erdi. Greyderler ve karayollarına ait küreme araçlarının çalışmasının ardından tuzlanan yol her iki yönde ulaşıma açıldı. Kar yağışı ise yer yer aralıklarla yağmaya devam ediyor.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]